Kulturno-gledališko društvo Reciklaža, Nad jezerom 3, 2235 Sveta Trojica
[email protected]
Logo KGD-Reciklaža Menu icon

Delavnica o parfumih

V človekovem življenju dišave že od nekdaj igrajo pomembno vlogo. Skozi tisočletja nas spremljajo tako pri vsakdanjih opravilih kot v bolj posebnih situacijah. Ljudje so že zelo kmalu ugotovili, kakšen vpliv imajo dišave na naše čute in kaj vse lahko z uporabo pravilnega vonja dosežemo. Nekatere dišave bistrijo duha in nas umirjajo, zato so jih kmalu začeli uporabljati pri religioznih obredih; tiste bolj predrzne in fine pa so postale tisočletne spremljevalke zapeljivih deklet.

Ker je danes trg preplavljen z raznovrstnimi dišavami, tako dobrimi kot slabimi, je pri izbiri prave dobro vedeti, kaj točno si želimo. Če bi o dišavah radi izvedeli kaj več, vas Kulturno-gledališko društvo Reciklaža vljudno vabi na delavnico o dišavah, ki bo v soboto, 9. aprila v Konferenčni sobi občine Sveta Trojica ob 18. uri.

Na delavnici boste izvedeli nekaj osnovnih stvari o dišavah, prav tako pa se boste pobližje spoznali z naravnimi eteričnimi olji in se tako naučili nekaj pomembnih pravil, ki jih je pri uporabi dišav v različnih situacijah treba vedeti.

Seveda pa bodo več kot dobrodošla tudi vaša vprašanja.

Vljudno vabljeni!

Kraj: Konferenčna soba občine Sveta Trojica

Čas: 18.00

Vstopnina: vstop prost